Topkwaliteit en service. Je ziet het verschil!

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Dat realiseren wij ons als Oogmerk opticien elke minuut van de dag. Daarom hebben wij alleen maar goed opgeleide en gediplomeerde opticiens in dienst. Vakspecialisten die werken met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur en kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen. Maar ze zijn ook goed op de hoogte van de laatste modetrends op het gebied van onder meer monturen.

Ons uitgebreide assortiment brillen, zonnebrillen, contactlenzen en accessoires, ons hoge serviceniveau en veel persoonlijke aandacht staan garant voor het beste advies en de juiste keuze.

Kom snel eens langs en verbaas u over ons assortiment, onze service en kwaliteit! Of bel 0297 28 59 53.

De slimme behandeling van toenemende bijziendheid bij kinderen.

Hoe eerder bijziendheid ontstaat, hoe groter het risico op hoge bijziendheid op latere leeftijd. Wanneer de bijziendheid van je kind vroegtijdig wordt vastgesteld, kan niet alleen het gezichtsvermogen worden gecorrigeerd, maar kan ook de toename van bijziendheid worden afgeremd. Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft dat de toename van bijziendheid kan worden afgeremd met speciale MiYOSMART brillenglazen.
Het is een kindvriendelijke, veilige en gemakkelijke behandeling, omdat deze vergelijkbaar is met het dragen van gewone brillenglazen.

MiYOSMART Test  

3D oogtest in huis

Uw ogen meten was tot nu toe een wat saaie aangelegenheid. U keek naar zwart/wit letterreeksen en dat was het dan. Maar vanaf nu wordt het een spectaculaire beleving met de recent door ons aangeschafte innovatieve 3D oogtest.

3D Oogtest