Laat slecht zicht geen belemmering zijn voor een mooie reis

Nu de wegen steeds drukker worden, moeten uw ogen steeds grotere hoeveelheden gegevens verwerken. Rijden bij schemerlicht of in het donker is voor velen een ware opgave of wordt zelfs vermeden. Mist, zware regen, sneeuw en zonlicht kunnen uw zicht allemaal negatief beïnvloeden. Bovendien werken LED-koplampen en straatlantaarns vaak verblindend.

EnRoute, brillenglazen die je goed op weg helpen
EnRoute brillenglazen van HOYA zijn optimaal afgestemd op hoe u comfortabel kijkt en veilig rijdt in het verkeer. Ze zijn bovendien voorzien van een speciaal schitteringsfilter en een optioneel contrastfilter. Het zorgt ook voor een afname van afleidende reflecties en verbetert tegelijkertijd het contrast en de helderheid bij weinig licht. Het resultaat is meer ontspannen zicht, zelfs bij weinig licht en in andere belastende rijomstandigheden.

Beter zicht – wanneer en waar het nodig is
Tijdens het rijden kijkt u meestal rechtuit, maar uw ogen moeten ook met minimale hoofdbewegingen snel schakelen tussen verschillende kijkrichtingen en -afstanden: van de weg naar het navigatiesysteem, van de spiegels naar het dashboard. EnRoute-brillenglazen bieden hiervoor een breed gezichtsveld en een beter zicht op de lange afstand, op het dashboard en in de spiegels. De EnRoute multifocale brillenglazen maken het bovendien mogelijk om soepel en snel te schakelen tussen verschillende kijkafstanden.

EnRoute Pro voor beroepschauffeurs
Voor beroepschauffeurs is er EnRoute Pro. Naast de voordelen van EnRoute bieden deze professionele brillenglazen een extra contrastverhogend filter voor een beter contrast, een betere kleurwaarneming en nog minder schittering. Bovendien wordt er bij het glasontwerp rekening gehouden met uw individuele kijkgedrag in de auto.

EnRoute najaarsactie
De laatste maanden van het jaar vragen veel van onze ogen in het verkeer door de weers- en lichtomstandigheden. EnRoute brillenglazen zijn daarom in november en december extra aantrekkelijk geprijsd. Zo ontvangt uw u bij aanschaf van een enkelvoudige bril met EnRoute glazen €25,- korting en bij een multifocale bril €50,-. En bij aanschaf van EnRoute als tweede bril ontvangt u zelfs één glas cadeau. Vraag naar de voorwaarden.